Novo "Lav" pivo po ukusu potrošača

Bez autora
Jan 04 2011

Kompanija "Karlsberg Srbija" pozvala je tokom novogodišnjih i božićnih praznika ljubitelje piva da se prijave za učešće u izboru ukusa, boje i naziva novog jedinstvenog "Lava", koji će se uskoro naći na tržištu, uz već poznati "Lav" brend. Tako će ljubitelji piva u Srbiji po prvi put imati priliku da odaberu i kreiraju pivo po svom ličnom ukusu. Zadovoljstvo da odaberu novo pivo će imati 400 potrošača iz cele Srbije, a učesnici će biti odabrani metodom slučajnog uzorka. Proces odabira novog piva će se obaviti u pivari u Čelarevu 29. i 30. januara. Svi koji žele da učestvuju i odluče o ukusu, boji i nazivu novog "Lava" mogu se prijaviti do 17. januara putem veb sajta www.napravisvojepivo.com, kažu u kompaniji "Karlsberg Srbija".

Novo "Lav" pivo po ukusu potrošačaKompanija "Karlsberg Srbija" pozvala je tokom novogodišnjih i božićnih praznika ljubitelje piva da se prijave za učešće u izboru ukusa, boje i naziva novog jedinstvenog "Lava", koji će se uskoro naći na tržištu, uz već poznati "Lav" brend.

Tako će ljubitelji piva u Srbiji po prvi put imati priliku da odaberu i kreiraju pivo po svom ličnom ukusu.

Zadovoljstvo da odaberu novo pivo će imati 400 potrošača iz cele Srbije, a učesnici će biti odabrani metodom slučajnog uzorka. Proces odabira novog piva će se obaviti u pivari u Čelarevu 29. i 30. januara.

Svi koji žele da učestvuju i odluče o ukusu, boji i nazivu novog "Lava" mogu se prijaviti do 17. januara putem veb sajta www.napravisvojepivo.com, kažu u kompaniji "Karlsberg Srbija".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik